Powerbait & Gulp

Powerbait och Gulp är två mycket välkända märken som kommer från varumärket Berkley. De har funnits under många år och är ledande inom sitt segment av beten för sportfiske.

Powerbait

Powerbait är en oerhört känd deg som du använder som bete till fiske. Degen Powerbait finns i olika smaker och färger, som alla är populära till olika fiskemetoder. Det används framförallt vid fiske efter regnbåge. Vid regnbågsfiske är deg detsamma som powerbait. Det är så effektivt att det förbjudits i vissa inplanterade vatten. Den finns som ovan nämt i många olika färger och smaksatt med olika doftämnen. Vissa har dessutom både doft och glitter i sig för att attrahera fisken extra mycket. När du metar med deg är bottenmete oerhört effektivt. Använd då speciella degrokar med en spiral runt krokskaftet så degen sitter bättre. Dessa krokar är ofta lätta så de skall flyta upp från botten. Man kan självklart även använda flytkulor för att få kroken att fiska strax ovanför botten.

Gulp

Gulp är kända för sina oerhört attraktiva dofter på både konstgjorda pellets, jiggar och maskar. Det finns även doftspray från Gulp som kan sprayas på dina beten som saknar doft. Dessa beten är oerhört effektiva och blir därför alltmer populära bland oss sportfiskare. Vi på Mieko Fishing säljer väldigt mycket Gulp doftspray. De används till fiske med konstgjorda beten för att stimulera ytterligare ett sinne hos fisken. Vid fiske efter hälleflundra har det blivit mer regel än undantag att man använder doftspray vid fiske med jiggar. Det fungerar lika bra vid fiske efter många andra arter. De senaste åren har många fiskare kommit på att Gulp doftspray är mycket effektivt om man spryar på sin spinnare eller skeddrag vid fjällfiske. Det är då en fördel om kroken har fjädrar eller garn på sig för att doften skall sitta bättre. Även vid pimpelfiske har många upptäckt att det är oerhört effektivt att spraya på doftspray på maggoten eller lyskroken.

Mer
Visar 1 - 12 av 12 Produkter

1503 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Roger 2019/07/05
Bra
Mycket snabbt leverans
Bo Ask 2019/07/04
Superbra service och snabb lev.
Jag beställde spö, rulle och div beten. Snabb leverans, blev uppringd av personal för att en...
Michael Bergström 2019/07/03
Helnöjd
Snabb leverans och grym support. Tack! Här kommer jag att fortsätta handla.
Pia Kråvall 2019/07/03
Supersnabb leverans
Bra kundservice och snabb leverans
Stefan 2019/07/03
Nöjd
Snabb leverans. Jag är väldigt nöjd

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50