Buster Jerk

Buster Jerk är ett lättfiskat jerkbait och levererar mycket fångst vid gäddfiske. Det är få Jerrkbait som har fångat så mycket gädda som Buster Jerk. Buster var succèbetet vid inspelningen av den legendariska gäddfeber. Det fick då genomslag i det svenska gäddfisket och har sedan dess varit den mest populära jerken i Sverige. Buster är så välkänd att många kallar den helt enkelt för jerkbayt. Den är jerkarnas jerk helt enkelt. Den är så lättfiskad att den kan spinnas hem som ett traditionellt bete då den går i vida svängar från sida till sida. Gör gärna spinnstopp så den svänger ut nästan 90 grader åt ena sidan. Det kan vara otroligt effektiv att bryta av de stora rörelserna med ett spinnstopp. Anledningen till att den är så effektiv är bla. att du inte kan misslyckas. Kasta ut den och ta hem den på vilket sätt du vill. Den levererar fisk på de mest varierade tekniker.

  • Buster Jerk är väldigt lättfiskad och har en oregelbunden gång som attraherar gäddor
  • Förmodligen det jerkbait som levererat flest gäddor över 10 kg i Sverige
  • Buster Jerk finns i många fina färger och vikter
  • Försedd med sylvassa trekrokar

Baby Buster

Baby Buster är den minsta versionen i Buster Jerkbait-serien. Jerkbaitet har en väldigt lockande sid-till-sid-rörelse med en rejäl bellyflash om du jerkar hem den. Baby Buster jerk fungerar även utmärkt som ett normalt spinn-bete. Lätt jerkfiske blir alltmer populärt och du kan då sikta på andra arter än gädda. Vill du fiska öring, abborre eller andra arter är denna jerk ett bra val. Framförallt jerfiske efter abborre och öring kan vara riktigt kul. Med Babybuster kan du även testa om jerkfiske är något för dig utan att behöva använda jerkutrustning, använd din valiga spinn eller haspelutrustning. Självklart är Baby Buster också effektiv vid gäddfiske. När fisket är riktigt trögt kan gäddan föredra en liten jerk framför en stor. Många tävlingsfiskare använder Baby Buster för att "säkra" några fiskar innan de riktar fisket efter de stora. Med andra ord är jerken ett säkert val.

  • Baby Buster är väldigt lättfiskad även med vanligt spinnspö
  • Passar utmärkt för lätt jerkfiske
  • Försedd med sylvassa trekrokar

Big Bandit

Big Bandit är ett stort jerkbait. Med sina 19,5 cm är den perfekt för dig som fiskar efter devisen "Stor gädda, stort bete" I rörelsemönster och form är Bandit relativt lik Buster Jerk. De är jerkar som kompletterar varandra då man fiskar dem med liknande teknik. Big Bandit är försedd med rasselkammare och sylvassa trekrokar.

  • Big Bandit finns i många fina förger
  • Försedd med sylvassa trekrokar
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 118 Produkter

1573 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Johan wribe 2019/09/06
Supernöjd
Snabb leverans vilket man som kund blir väldigt nöjd över.När min beställning var slut i erat...
Christer... 2019/09/05
Suverän service!!!!
Jag hade först beställt ett spö och en rulle men ändrade mig efter att ordern var packad och...
Sten Åke Sjödin 2019/09/04
helt perfekt
snabb leverans, u.a.
Anton 2019/09/03
Snabb leverans
Snabb leverans och fina produkter.
Simon Strandgren 2019/09/03
Proffs
Företaget är verkligen proffs!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50