Vi testar Westin fiskeväska

Pier Rynbäck i Mieko Family sätter Westin fiskeväska på prov och hårdtestar väskan under en säsongs fiske efter abbborre, gös och gädda. Läs testade produkten och vad Pier tyckte.

Det finns olika varianter av sportfiskare och jag tillhör kategorin som alltid har med för mycket pinaler och jag vet att jag inte är ensam.

När det gäller spinnfiske i mitt hemmavatten så är det Gädda, Gös och Abborre som tar upp min fisketid. Jag har använt beteshinkar i några säsonger och insett det blir för många olika lösa saker och flytten mellan bil och båt är inte optimal för mig. I våras lade jag några välinvesterade slantar på en fiskeväska av märket Westin W3 Accessory bag L.

Vi testar Westin fiskeväska

Värt att nämna så har väskan använts flitigt i nästan fem månader och den fotfarande hel, inga dragkedjor som kärvar eller gått isär, kardborre och plastdetaljer är hela, vilket ofta många väskor har problem med.

Westin fiskeväska är stor vilket innebär att den blir tung när man proppat den full med allt man kan tyckas behöva, men axelremmen är försett med vaddring och är ställbar och vältilltagen så man kan lägga den diagonalt över axlarna samt att den har vadderat bärhandtag. Botten på väskan är vattentät samt fem centimeters uppvik så den inte suger vatten om man ställer den på marken eller i en blöt båt.

Westin fiskeväska har tre stora fickor, sidofickorna har elastiska verktygshållare insydda, Jag har valt att ha andra saker i sidofickorna än verktyg, så jag monterade en verktygshållare från biltema i den främre fickan med poppnit och brickor för att ha allt på ett ställe. Främre fickan har riktigt fina detaljer med ett nät i locket för småpinaler och att fickan har insytt ”stopp” och stannar horisontellt vilket gör att alla saker stannar i nätfickan och locket blir ett uppläggningsbord.

Westins fiskeväska testad!

Westin fiskeväska har ett genomskinligt mjukt plastlock som jag var lite skeptisk till i tron på att det inte kommer hålla i kyla, men locket ät förstärkt och är testad i -2 grader utan problem att plasten blir styv och spricker, fördelen med genomskinligt lock är att den är tät samt att man ser in i väskan fast den är stängd.

Test av Westin fiskeväska

Westin är kända för produkter av kvalitet och praktiska detaljer, Westin fiskeväska rymmer fantastiskt mycket och rekommenderas varmt.

Plus

  • Stor väska med bra axelrem och bärhandtag samt en flyttbar skiljevägg
  • Gummerad botten med uppvik.
  • Rymliga fickor som sitter en bit upp från botten så de inte suger vatten.
  • Bra kvalité och bra val av material på väskan, vattenavvisande tyg som är stadigt och håller formen, krokar fastnar inte så lätt i materialet och mycket bra dragkedjor.
  • Genomskinligt lock, som håller större delen av regn ute samt lätt att se var man har sakerna i väskan utan att öppna den.

Minus

  • Ingen vattentät ficka.
  • Saknar bra verktygshållare (det finns i väskan men inte optimalt placerade)
  • Inga beteslådor följer med. Något man möjligtvis valt bort för att hålla ned priset.

Betyg 1-5

Väskan är en ”slitvarg” byggd med eftertanke och materialet gör att den kommer följa med i många år. Dessutom är den väldigt snygg.

Betyg 4+

Test utfört av: Pirre Rynbäck - Mieko Family

Kategorier: Recensioner

Dela

2357 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Christer T 2020/10/23
Långedrag
Snabbt o bra ,kommer nog handla där igen
Rolf Pettersson 2020/10/23
Knallpåken knallar.
Supersnabb leverans!!!
Pär Svensson 2020/10/22
Spinnare
Inga problem alls,klockrent.
Gunilla 2020/10/22
Mycket snabb leverans
Supersnabb leverans!
Marcus Larsson 2020/10/20
Jättesnabb leverans
Bra kvalitet på sakerna!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50