Deeper Smart Sonar Chirp+

Omgående leverans

3 499 kr

  • Kontakt 023-62170
  • 120 dagar öppet köp
  • Fraktfri produkt
  • Fria returer

122389

  • Chirp+
  • portabelt ekolod
  • gps
  • wifi

Mer information

Använd telefonen för att hitta fisken! Ekolod för iOS och Android. Allt du behöver göra är att koppla upp dig med hjälp av en smarttelefon eller surfplatta. Själva Deeper-enheten är 6,5 cm i diameter och kontakten upprätthålls av WiFi. Chirp+ har också inbyggd GPS.

Ursprungligen utvecklades den kraftfulla Chirp-tekniken av US Navy, och har varit tillgänglig för yrkesfiskare i åratal. Nu blir den också tillgänglig för vanliga sportfiskare.

Vad är Chirp? En traditionell sonar avger en enda frekvenspuls åt gången. En komprimerad High Intensity Radiated Pulse (CHIRP) sonar avger en kontinuerlig ström av frekvenser från låg till hög, och därför är sonaravläsningarna mycket tydligare och har en högre upplösning än traditionella sonar.

Varför Chirp? Skärpan och den extrema noggrannheten hos Chirp, i kombination med Deeper Appen, ger dig den information du behöver för att fånga mer fisk, snabbare och bättre.

- Otrolig noggrannhet. Med en målseparation på 1 cm kan du enkelt hitta fisk även när den blandas med stim av småfiskar. Du ser även det minsta av beten vid vertikal jigging.

- Tre frekvenser för mångsidighet. Upptäck var fisken står snabbare med de breda strålarna eller hitta fisken genom isfiskehålet med en 7 ° smal stråle.

- Inbyggd GPS. Gör sjökort från land, från din kajak/båt eller ut på isen. Dina kartor sparas automatiskt till Deeper Lakebook ™, din personliga fiskelista.

- Mycket kraftfull. Skannar ner till 100 meter med noggrannhet och precision. Den genererar sin egen Wi-Fi-signal till 100m med en solid och säker anslutning.

- Mångsidig med 4 fiskelägen för olika typer av fiske. Använd båtläge, kastläge från stranden och till och med isfiske med sitt traditionella blixtläge. Kan användas sommar som vinter. En sonar passar alla typer av fiske.

- Lätt och bärbar. Trådlös, liten och lätt. Passar i en fiskebox och till och med i fickan.

- Snabb laddning. 80% på 45 minuter, 100% på 75 minuter. Så du kan komma igång snabbt med fisket.

- Lyser kvalitet. Tillverkad av mycket hållbar ABS-plast med titaninsatser och silikonpackning, är inte bara vattentätt utan även väderbeständigt vid temperaturer ned till -20 ° C.

- Deeper Lakebook ™. Varje sonarskanning och undervattenkarta du gör med Deeper CHIRP+, och varje waypoint du markerar med Deeper App, sparas i Deeper Lakebook™. maps.deepersonar.com

Elektronik

 Inga recensioner än
Skriv en recension!

Skriv din recension

Deeper Smart Sonar Chirp+

Deeper Smart Sonar Chirp+

Deeper Smart Sonar Chirp+ är ett kastbart, trådlöst ekolod som ger dig möjligheten att se hur det ser ut under ytan och även var fisken finns.

1972 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Micke ryden 2020/05/30
Mycke trevlig personal
Väldigt kunnig personal och mycket trevligt bemötande o hjälpsamma Rekommenderar starkt
Fredrik Aremyr 2020/05/28
Snabb leverans
Snabb leverans och bra emballage
Rikard 2020/05/28
Snabb leverans, bra sortiment
Återkommer när dags att inhandla något mer.
Rasmus Lundstedt 2020/05/27

Riktigt bra kastar långt som fasen!
Ralph Bucher 2020/05/27
Mycket nöjd!
Mycket bra grejer på sidan och snabb leverans.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50