Angeldon BLACK LINE med WM-mekanismen angelkrok komplett sats 10-pack

Fri frakt med Omgående leverans

1 685 kr

  • Kontakt 023-62170
  • 120 dagar öppet köp
  • Fraktfri produkt
  • Fria returer

angeldon-black-line-AK-10pack

  • BLACK LINE edition
  • WM-mekanismen
  • 100 % svensktillverkad
  • Angelkrok
  • Vindfälledödarn

Mer information

Angeldon i BLACK LINE utförande med WM mekanismen, 10-pack med allt!

Det här angeldonet sticker ut lite och är fräckare än allt annat du har sett. Det ultimata angeldonet enligt oss på Mieko Fishing. Som namnet säger så går det mesta i svart: den extra långa pinnen, angelrullen, flagga/vippa och även fryspluggen är svart.

Komplett sats om 10 don, 10 svarta vippor, 10 orange/fluorescerande flaggor, 10 svarta fryspluggar (monterade), en frysflaska och en ask Sellier & Bellot (100 skott). På varje don är även bly och angelkrok monterad. 100 % svensktillverkade av Mieko Fishing. Självklart är Black Line donen även utrustade med "vindfälledödaren".

Vindfälledödaren är som namnet säger ett effektivt sätt att kunna bedriva angelfiske även i hårt väder, utan att riskera blåsnapp/vindfälle. Dom här dona håller vad dom lovar i alla väderVindfälledödaren innebär att vi monterar ett beteslås på pinnen. Från denna monteras vid hårt väder en tafs som kopplas på sprötet längs ut efter man hängt upp angellinan på sprötet. När vindfälle eliminering är apterad kan endast sprötet lösas ut om angellinan dras rakt nedåt (ej från sidan där vinden kommer ifrån). Tafs för vindfälle eliminering medföljer till alla don.

Våra angeldon är tillverkade av nästintill kvistren fura, med rundade kanter, färgade med äkta lackbets. På den nya bredare rullen ligger ca 30 meter av våran bästa lina som är vaxad för minimal vattenupptagning. Brottstyrkan är hela 47 kg. Den nya rullen är även försedd med vev för lättare linupptagning utan att behöva ta av sig handskarna. Vill man inte ha veven kan man enkelt ta bort den med en avbitare.

Den omtalade och hyllade WM mekanismen sitter originalmonterad vilket garanterar riktig knall varje gång det blir fäll. WM-mekanismen fungerar bäst med skott från Sellier & Bellot (6 mm) vilket också ger en låg knallkostnad.

I detta paket levereras angeldonen med frysplugg, blyvikt och angelkrok. Vi sätter på lämpligt bly så vippan får en fin böj.

Vippa/nappindikator i rostfritt fjäderstål ingår alltid i priset. Fjäderstålet är rakt och med exakt rätt böjmotstånd för angelfiske. I detta fall får du även med tio extra flaggor/signaler i orange/fluorescerande färg så du kan välja vilka som syns bäst för dagen beroende på väder och snömängd. Våra egentillverkade angeldon står i en klass för sig och kan aldrig jämföras med andra don. Vi har patentet på WM-mekanismen.

Vi har valt att lansera det här paketet med monterad frysplugg och den speciella frysflaskan. Detta helt enkelt för att det är så överlägset bra att ingen skulle vinterfiska utan dessa produkter om de visste hur bra dom är. Frysflaskan har utdragbar pip, något vinklad och med öppning/stängning som förhindrar onödigt söl.

AngeldonWBY Angeldon

 Inga recensioner än
Skriv en recension!

Skriv din recension

Angeldon BLACK LINE med WM-mekanismen angelkrok komplett sats 10-pack

Angeldon BLACK LINE med WM-mekanismen angelkrok komplett sats 10-pack

Angeldon i BLACK LINE utförande med WM mekanismen, frysplugg och angelkrok. 10-pack med allt! Det här angeldonet sticker ut lite och är fräckare än allt annat du har sett. Det ultimata angeldonet enligt oss på Mieko Fishing. 

1698 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.9 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Fredrik Ringh 2020/01/24
Mieko kobra
Bra grejer men kanske lite för stora för Abborre. Mycket snabb leverans. Jag är nöjd.
Torsten Beckman 2020/01/23
Toppen
Snabb leverans och skickade på eget imitativ en likvärdig produkt då beställd vara var slut i...
Sven-Erik... 2020/01/23
Fiskeredskap
Otroligt snabb leverans, bra priser och trevlig och hjälpsam personal
Johan Sundfeldt 2020/01/23
God service
God service snabb leverans kommer handla här igen.
Greger 2020/01/22
Isfiske
Snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50