Köp Darts Metset - Makrill Mini, online på Miekofishing.se!
Darts Reference M894-02

Darts Metset - Makrill Mini

109,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

Sista produkten i lager

Darts Metset - Makrill Mini är ett färdigt metset för ett lyckat makrillmete. Innehåller produkter av högsta kvalité som är särskilt utvalda.

Darts Metset - Makrill Mini innehåller allt du behöver för att meta makrill på kusten. Alltså ett 25 gr makrillflöte, flötesstopp, 2st kulsänken (12 gr), gummipärlor, lekande samt enkelkrokar. Det bästa av allt är att en utförlig bildbeskrivning följer med så du enkelt kan läsa dig till hur du tacklar upp metsetet, samt fisketips! 

  • Darts Metset - Makrill Mini
  • 25 gr makrillflöte
  • Flötesstopp
  • 2st kulsänken (12 gr)
  • Gummipärlor
  • Lekande
  • Enkelkrokar (Aberdeen)
  • Bildbeskrivning med fisketips

Meta makrill

Fiske efter makrill förknippas nästan alltid med spinnfiske. Metet efter denna fisk är både roligt och effektivt och oftast fångas de största på just mete. Makrillen jagar sina byten i alla vattenskikt men ett djup på 2-7 meter brukar vara bra. Med en stoppknut på linan är det lätt att variera djupet.

Ibland sväljer makrillen hela betet i hugget, därför kan det vara bra att ha gjort några extra tafsar i förväg så att det går fort och lätt att tackla om när fisken är på hugget. Tafsen görs bäst av ca. 50 cm, 0,40 mm nylonlina. Knyt ett lekande i ena änden och en krok i den andra.

Det bästa betet är strimlor utskurna ut färsk sillfilé men frusna filéer från affären fungerar också bra. Skär filéen i 6-12 cm långa och 1-1,5 cm breda breda strimlor. Trä på strimlan på kroken så att krokspetsen sticker ut ungefär mitt på strimlan. Andra beten som kan fungera bra är småfisk, tobis och räkor.

Det är inte bara makrill som hugger på mete, utan också näbbgädda, torsk, sej och många andra fiskar. Just möjligheten att fånga många olika slags arter gör kustmetet till ett mycket spännande fiske.

Referens M894-02
Varumärke Darts
ean13 7330908824716

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites