Mieko Predator Spinner Tail - Norrsken

Omgående leverans

69 kr

 • Kontakt 023-62170
 • 120 dagar öppet köp
 • Fri frakt över 700kr
 • Fria returer

Mieko Predator

MISTNS

 • Självlysande färg
 • Spinnarsked-stjärt
 • Bra vid segt fiske!
 • Hälleflundra/gädda

Mer information

Mieko Predator Spinner Tail - Norrsken är en jigg med spinnarsked som stjärt. Den är framtagen för svenskt gäddfiske och norskt havsfiske efter hälleflundra, torsk mfl, men har även visat sig fungera bra i andra delar av världen.

Mieko Predator Spinner Tail är 26 cm lång med spinnarskeden. Själva jiggkroppen är endast 19 cm lång. Betet väger 100 gr och har utvecklats för det riktade fisket efter stora rovfiskar. Jiggen har en hög rygg för att ge siluetten av en betesfisk. Den kan fiskas långsamt, snabbt, spinn, vertikalt med olika jiggskallar. Jiggen har ingen speciell gång i vattnet som vanliga shadjiggar har. Utan det är spinnarskeden som verkligen lockar fisken. Spinnarskeden ger ljud och reflexer som ofta utlöser hugg även från de riktigt tröga fiskarna.

Vid havsfiske tacklar du jiggen bäst med en 300 gram Mieko Predator Jighead. Klipp bort en bit av jiggens huvud och ersätt med jiggskallen. Fördelen med Mieko Predator Jighead tillsammans med Spinnertail är att du kan tackla jiggen på sidan och få ännu större siluett, vilket brukar vara otroligt effektivt. Som stingerkrok rekommenderar starkt Mieko Stinger Havsfiske 15 cm med spikes som är speciellt anpassad för just våra spinner tail. Stark och sylvass krok med 2 mm flätad lina samt spikes som gör att kroken sitter perfekt i betet.

Vid gäddfiske tacklar du Mieko Predator Spinner Tail med Mieko Predator Skallen, eller en vanlig jiggskalle/skruvskalle om du ska spinnfiska betet. Är det vertikalt gäddfiske tacklar du med Mieko Predator Jighead 100 eller 175 gr.

Mieko Predator Spinner tail är ett unikt gummibete som har visat sig vara otroligt effektivt på framförallt hälleflundra och gädda. Det är perfekt de dagar då inget annat fungerar och fisken är trög. Många av våra havsfiskekunder skulle aldrig åka till Norge utan en Spinnertail.

Mieko Predator Spinner Tail i färgen Norrsken är en självlysande färg som har visat sig vara ett grymt effektivt bete för hälleflundran i Norge. Många stora flundror är fångade på denna jigg. Den ljusa och självlysande färgen har också visat sig vara riktigt bra i mörka, grumliga eller humusfärgade vatten vid gäddfiske.

 • Mieko Predator Spinner tail
 • Längd: 26 cm (jiggkropp 19 cm)
 • Vikt: 100 gr
 • Spinnersked som stjärt
 • Bra för hälleflundra och gädda
 • Triggar alltid fisk
 • Bra vid segt fiske!

Mieko Predator JiggarHavsfiskejiggVertikaljiggar

Så tyckte andra om produkten

 2 Recensioner
Skriv en recension!

Hälleflundra, gädda, torsk

Skrivet av  Datum 2019/05/24

Norrsken spinnertail med miekoskalle är ett livfullt bete som är självlysande, för hälle och torsk tacklar jag betet på sida med miekoskallen och big game singelkrok vilket resulterar i en bred profil och yviga rörelser i sidled, betet tar lite vatten vilket är stor fördel vid vertikalfiske. För gädda använder jag det främst för vertikalfiske på hösten. Kompisen tog pb på skrei 34kg i våras.

Rapportera missbruk

Fantastiskt bra bete.

Skrivet av  Datum 2017/08/04

Helt grymt bete som gör grymt med reklam i vattnet. Superbra pris.

3 av 3 användare tyckte att denna recension var användbar.
Rapportera missbruk

Skriv din recension

Mieko Predator Spinner Tail - Norrsken

Mieko Predator Spinner Tail - Norrsken

Jiggen kan fiskas långsamt snabbt, spinn, vertikalt med olika jiggskallar. Spinnarskeden ger ljud och reflexer som ofta utlöser hugg även från de riktigt tröga fiskarna.

2350 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Per 2020/10/16
The King
Hitta min super spinnare o några till Enkelt att beställa Snabb leverans
Joakim Gille 2020/10/15
bra service
snabba leveranser, bra utbud. en bra butik helt enkelt
Robert Westerlund 2020/10/15
WM-mekanismen
Hej!De redskap som jag beställde kom inom 2-3 dagar och var till min fulla belåtenhet....
Vivianne Norlin 2020/10/14
Recensioner
Snabb och bra service. Mycket nöjd
Ove 2020/10/14
Fiskenät
Fina när, lite trassligt med dubbla över/under telnar. Säker leverans.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50