Köp dina Mieko Stinger Havsfiske - 15 cm med spikes (2-pack) på Mieko Fishing!
Mieko Predator Reference mieko-stinger-15cm-med-spikes

Mieko Stinger Havsfiske 15 cm med spikes (2-pack)

79,00 kr
Inkl. moms

Mieko Stingerkrok med spikes för havsfiske i 2-pack. Stinger i 2 mm flätad kevlarlina med krympslang över knutarna och mycket kraftig, sylvass enkelkrok i storlek 8/0.

Mieko stingerkrok med spikes för havsfiske! Längden är speciellt anpassad för vårt mycket populära havsfiskebete Mieko Predator Spinner Tail. Självklart kan produkten användas på alla typer av gummibeten men längden är anpassad att passa perfekt för just vår egna Spinner Tail. Eftersom dessa stingerkrokar har spikes sitter kroken perfekt i gummibetet. Man kan även komplettera med en gummisnodd så kroken sitter fast bättre om fisken bara är där och nafsar lite.

Mieko Stingerkrok med spikes levereras i 2-pack. Stinger i 2 mm flätad lina med krympslang över knutarna och mycket kraftig, sylvass enkelkrok i storlek 8/0. Stingern är perfekt att använda vid allt jiggfiske. Gör en snara av öglan, trä över jiggens linfäste och lås med beteslås. På Mieko Predator Jighead träs stingertafsens öga genom skallens ögla och sen över enkelkroken. Perfekt anpassad för jiggarna Mieko Spinner tail. Passar dock även mycket bra till jiggar som Mieko Predator Shad och främre kroken på Mieko Predator Tail. Den perfekta stingerkroken för allt fiske efter hälleflundra!

OBS! När ni använder stingerkrokar till havsfiske, ha alltid koll på stingerlinan så den är fräsch och inte blivit allt för frasig av alla fiskar. Man vill absolut inte den ska vara förbrukad då drömfisken kliver på!

  • Stingerkrok för havsfiske med spikes
  • 2-pack
  • 2 mm tjock lina
  • Längd: 15 cm (total längd)
  • Längd lina: 10 cm
  • Stark och sylvass enkelkrok
  • Krokstrl: 8/0
  • Fästes med öglan
Referens mieko-stinger-15cm-med-spikes
Varumärke Mieko Predator
ean13 7393712000387

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites