BFT - Big Fish Tackle

BFT -Big Fish Tackle är ett av de varumärken som satsar mest på predatorfiske. De tar fram många nya produkter som är anpassade för vårt predatorfiske i Norden. Allt från beten till håvar, kroklossare, drivankare och andra tillbehör för predatorfiske. BFT -Big Fish Tackle marknadsförs på den svenska marknaden av CWC AB med bla. Stefan "Trumman Trumstedt". 

Vilka är BFT i Sverige?

BFT marknadsförs av CWC eller Catch With Care AB som företaget egentligen heter. De är ett svenskt företag med bla. den kända sportfiskeprofilen Stefan "Trumman" Trumstedt som frontfigur. CWC fick sitt stora genomslag med filmen "Gäddfeber" där de marknadsförde Buster Jerk. Det gav fisket med jerkbait ett genomslag i Sverige och Buster Jerk blev synonymt med en jerkbait. Med sin film Gäddfeber lade CWC också nivån för marknadsföring av sportfiskeprodukter i Sverige. Efter det har många företag följt efter trenden med fiskefilmer men ingen har fått sånt genomslag som Gäddfeber.

CWC är med i utvecklingen av nya produkter för BFT. Därför passar många av deras produkter för den svenska marknaden. De är framåt och utvecklar nya produkter anpassade för den nordiska marknaden. Med andra ord är BFT en faktor att räkna med inom det svenska sportfisket. CWC marknadsför BFT på ett bra sätt med filmer, instruktioner mm. för svenska fiskare. De har förutom Stefan "Trumman" Trumstedt även profilen Albin Shargi i sitt team. Dessa två profiler är med och utvecklar sortimentet för BFT. CWC har många återförsäljare på den svenska marknaden. Mieko Fishing är en av dessa återförsäljare som säljer BFT.

 • BFT har många återförsäljare, fiskebutiker i Sverige, Mieko Fishing är en av de större

BFT -Big Fish Tackle

BFT eller Big Fish Tackle som de heter är ett av de ledande varumärken inom predatorfiske i Skandinavien. De håller en hög kvalité på sina produkter och är med i framkant av utvecklingen. De senaste åreh har de satsat en hel del på havsfisket i Norge och speciellt produkter för fiske efter hälleflundra. BFT har även tagit trenden med finessfiske på allvar. De har ett bra utbud av produkter för dropshot.

 • BFT spön finns i många modeller, bla. havsfiske, jiggfiske, vertikalfiske mm.
 • Atlantic Glove
  BFT Atlantic Glove är en perfekt handske för fiske i kyligt väder. Den håller dig torr och med sin figursydda passform sitter den väldigt skönt på handen. Fiskehandsken är tillverkad av neoprene och har ett tunt foder av fleece.
 • Flexhead
  BFT Flexhead är en ny typ av jiggskalle. Den är försedd med en skruv som håller din jigg på plats och du kan enkelt förse den med just den stingerkrok du vill ha till den aktuella jiggen.
 • Stay-Lok
  BFT Stay-Lok är ett av de säkraste beteslåsen på sportfiskemarknaden. De har blivit ett begrepp inom gäddfiske men finns i olika storlekar som passar vid fiske efter andra arter.
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 132 Produkter

2067 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Anna Arlt 2020/07/04
Nöjd!
Nöjd och glad med allt, både prylar och service!
Lennart... 2020/07/03
Kanon
Snabbt och precist. Precis som jag vill ha
Kent Sjölund 2020/07/03
Recention
Bra priser och snabb leverans
Jan-Erik Alloh 2020/07/03
Bra service
När alla produkterna inte fanns hemma ,så ringde dom upp direkt och meddelade! Snabb leverans!
Ulf Andersson 2020/07/03
King
Lite svårt att recensera när jag inte fått grejorna än.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50