Köp Darts NED & NEKO rig-kit, online på Miekofishing.se!
Darts Reference K99-002

Darts NED & NEKO rig-kit

199,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

I Lager

Darts NED & NEKO rig-kit är ett starter kit för dig som vill testa på lite nya finessemetoder till framförallt abborre men funkar även på och andra predatorer som gös och gädda.

Darts NED & NEKO rig-kit är ett starter kit för dig som vill testa på lite nya finessemetoder till framförallt abborre men funkar även på och andra predatorer som gös och gädda.

Lämplig utrustning så att du får ut optimal fiskeglädje är att fiska dessa metoder med ett finess- eller UL- spö så att du har lätt att känna när fisken suger in betet i munnen och du kan sätta ditt mothugg. 

  • Ned Head Tungsten 3,5g - 2/0 krok

  • Weight Spike Tungsten 2,2g

  • Drop Shot Hook - Strl 2

  • Fluorcarbon 0,29mm (20m)

Exempel på lämpliga jiggar för dessa metoder: "Darts Trick Stick", "Westin Ned Worm" mfl.

Hur fiskar jag med Ned och Neko Rig?

Vanligaste jiggtypen vid detta fiske är en mask eller blodigel imitation, men fungerar naturligtvis bra även med kräft- eller shad- jiggar.

Kasta ut jiggen och låt den sjunka till botten. Många gånger tar fisken betet medan det sjunker då de lätta vikterna gör att betet dalar förföriskt. Gör små försiktiga ryck så maskjiggen lyfter och "dansar" ovanför botten. Låt betet vila en stund på botten. Huggen kommer ofta när man vilar betet på botten eller när betet är på väg ner. Ned och Neko riggningar är ett mycket bra val när fisket är trögt eller när det är kallt i vattnet. Pimpelfiske med Neko Rig kan därför vara en bra idé!

Referens K99-002
Varumärke Darts
ean13 7330908839239

16 andra produkter i samma kategori:

Favoriter

    There are no favorites