Köp Gunslinger DS 10 cm - Alcatraz (8-pack) på Miekofishing.se!
Strike Pro Reference 29-SPG10-C001

Gunslinger DS 10 cm - Alcatraz (8-pack)

109,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

Sista produkten i lager

Gunslinger DropShot är ett 10 cm långt finess softbait som kan riggas och fiskas på många olika sätt. Använd metoden dropshot för en statisk presentation, eller Texas/Carolina riggad med en 2/0 wide gape offsetkrok. Prova också Gunslinger DS på en BFT Triple S Jighead för en shakey/standup presentation som du kan fiska hem längs med botten! 

Gunslinger DropShot är ett 10 cm långt finess softbait som kan riggas och fiskas på många olika sätt. Använd metoden dropshot för en statisk presentation, eller Texas/Carolina riggad med en 2/0 Wide gap offsetkrok. Prova också Gunslinger DS på en BFT Triple S Jighead för en shakey/standup presentation som du kan fiska hem längs med botten! Hur du än väljer att rigga detta bete så är Gunslinger DS 10 cm en vinnare de dagar då fisken är trög.

Gunslinger DS 10cm är en mindre variant på den populära vertikaljiggen med samma namn. Formen på gunslinger efterliknar en löja, sarv eller mört, vilket innebär en högre profil än traditionella dropshotjiggar i samma längd. Den spjutspetsformade stjärtens rörelsemönster är helt unikt, förföriskt vinkande från vänster till höger snarare än att röra sig uppåt till nedåt. För en mer vibrerande och subtil gång kan du enkelt klippa stjärten till en v-form med en sax.  

Strike Pro Gunslinger DS är framtagen för dropshot men fungerar alldeles utmärkt till jiggfiske. Grymt bra bete för abborre och gös! Levereras i 8-pack.

  • Strike Pro Gunslinger DropShot (DS) 
  • Färg: Alcatraz
  • Längd: 10 cm
  • Vikt: 4 gram
  • 8-pack
  • Grym jigg för abborre och gös!
Referens 29-SPG10-C001
Varumärke Strike Pro
ean13 7340029415410

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites