Köp Rapala Jointed Floating 9cm - Hot Tiger på Miekofishing.se!
Rapala Reference J09HT

Rapala Jointed Floating 9cm - Hot Tiger

129,00 kr
Inkl. moms
Sista produkten i lager

Rapala Jointed 9 cm är en flytande och ledad variant av Rapala original med en otroligt lockande simrörelse. Grymt effektiv då fisken är speciellt svårflirtad! Rapala Jointed kallas även "den stressade Rapala-wobblern" och har en mycket livlig simrörelse samt en helt oemotståndlig höftrörelse!

Rapala Jointed 9 cm Hot Tiger är en flytande och ledad variant av Rapala original med en otroligt lockande simrörelse. Grymt effektiv då fisken är speciellt svårflirtad! Rapala Jointed kallas även "den stressade Rapala-wobblern" och har en mycketRapala Jointed 9 cm Blue är en flytande och ledad variant av Rapala original med en otroligt lockande simrörelse. Grymt effektiv då fisken är speciellt svårflirtad! Rapala Jointed kallas även "den stressade Rapala-wobblern" och har en mycket livlig simrörelse samt en helt oemotståndlig höftrörelse!samt en helt oemotståndlig höftrörelse! Om fisken är alldeles hopplöst trög, försök då med en Jointed i en stark irritationsfärg! Jointed rekommenderas för fiske i grunda och klara vatten men kan även göra susen i kalla vatten eller svår vattenterräng. Jointed lämpar sig för extremt långsam invevning eller låg trollinghastighet - simrörelsen försämras inte.

Betet är tillverkat i balsaträ och har en mycket livlig simrörelse samt en helt oemotståndlig höftrörelse. Grymt bete för öring, röding och abborre!

  • Rapala Jointed (ledad)
  • Färg: Hot Tiger (HT)
  • Längd: 9 cm
  • Vikt: 7 gram
  • Simdjup (min-max): 1,5-2,1 m 
  • Flytegenskap: Flytande
  • Krokstorlek: 8 (VMC Black Nickel-krokar)
Referens J09HT
Varumärke Rapala
ean13 022677088440

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites