J:Pod Trollingplugg 10 cm - Watermelon 20
Stoxdal Reference 5370

J:Pod Trollingplugg 10 cm - Watermelon 20

109,00 kr
Inkl. moms
I Lager

J:Pod Trollingplugg 10 cm - Watermelon 20 är en slags wobbler utan sked som ser ut som en tomic, även kallas plugg. Den har en mycket oregelbunden rörelse i vattnet vilket retar gallfeber hos öring och andra laxartade fiskar. J:Pod är mycket populä

J:Pod Trollingplugg 10 cm - Watermelon 20 är en slags wobbler utan sked som ser ut som en tomic, även kallas plugg. Den har en mycket oregelbunden rörelse i vattnet vilket retar gallfeber hos öring och andra laxartade fiskar. J:Pod är mycket populärt bete för trolling.

J:Pod Trollingplugg är 10 cm lång och väger 13 gr. Den har 4 olika öglor att fästa linan till. Beroende på vilken ögla du väljer får betet olika gång i vattnet. Pluggen är mycket lätt och flyter. För extra attraktion har den rasselkulor i sig. J:Pod levereras utan krok, så du kan välja själv vilken krok du ska använda. För bästa resultat använder du en trekrok som sticker ut just utanför wobblerns kropp när betet slingrar sig fram i vattnet. Använd dig av två fjäderringar och ett lekande för att få kroken längre bak och förhindra fisken från att häva sig lös.

J:Pod är en grymt bra wobbler till öring, som lätt blir retade av denna oregelbundna gång. Vanliga wobbler med sked som har en tråkig monotom gång har ingen chans mot denna grymma trollingwobbler.

  • Wobbler med oregelbunden gång som är grym på öring
  • Vikt: 13 gr
  • Längd: 10 cm
  • 4 öglor för olika gång i vattnet
  • Rasselkulor
  • Levereras utan krok
Referens 5370
Varumärke Stoxdal
ean13 7332932003679

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites