Köp din knallpåk online på Mieko Fishing!
Köp din knallpåk online på Mieko Fishing!
Köp din knallpåk online på Mieko Fishing!
Köp din knallpåk online på Mieko Fishing!
Köp din knallpåk online på Mieko Fishing!
Köp din knallpåk online på Mieko Fishing!
Reference knallpåk

Knallpåken

510,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

I Lager

Knallpåken är den perfekta lösningen vid all hundträning med skott och används istället för en startpistol. Användningsområdena är obegränsade: t ex spår med skott, grythundar, jakthundar, brukshundar m m. Skotträning av hund på det enkla sättet. Då knallpåken inte är ett vapen så är den licensfri, samma som ammunition (18 år). 

Knallpåken är den perfekta lösningen vid all hundträning med skott och används istället för en startpistol. Användningsområdena är obegränsade: t ex spår med skott, grythundar, jakthundar, brukshundar m m. Skotträning av hund på det enkla sättet. Knallpåken laddas med 6 mm startpistols ammunition (ollonskott) som avger en kraftig knall. Mekanismen är den hyllade WM mekanismen.

Då knallpåken inte är ett vapen så är den licensfri vilket även gäller ammunitionen (18 år). Skott träna hunden när det passar dig och inte på en bestämd dag och tid! Omskriven i Brukshunden nr 3, 2012 samma år så skrev även Hundsport och Jaktjournalen nr 9. Knallpåken har fått ett mycket positivt mottagande av alla hundägare som redan köpt den.

Knallpåken kan även användas som larm, vid skotträning av andra djur samt vid idrottstävlingar istället för startpistol.

Patent och mönsterskyddad. 100 % svensktillverkad på Mieko Fishing!

OBS! Glöm ej att köpa till ollonskott när du beställer av oss på hemsidan. Finns under fliken WBY/hundträning eller så söker du på "ollonskott" i vår sökruta. WM-mekanismen fungerar bäst med skott från Sellier & Bellot (6 mm) vilket också ger en låg knallkostnad. Kvalitén på skotten varierar dock något vilket gör att skotten kan fastna vid en smäll. Då tas skottet enklast bort med en liten tång eller avbitare. Observera att skott som fastnar inte är en reklamation på produkten!

OBS 2! WM mekanismen använder kantantändning vilket innebär att produkten inte får användas utan att ett skott är monterat (tom-avfyrning). Om detta utförs kan mekanismen ta skada och produkten kan sluta att fungera. Förstörda mekanismer på grund av tom-avfyrning gäller inte som reklamation! 

Referens knallpåk
ean13 7393712000356

3 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites