Ny Angeldon "Vindfälledödarn" med WM-mekanismen och angelkrok

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM-mekanismen, angelkrok

Omgående leverans

159 kr

  • Kontakt 023-62170
  • 120 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 700kr
  • Fria returer

angeldon-wm-vindfäll-angelkrok

  • WM-mekanismen
  • 100 % svensktillverkad
  • Bästa angeldonet
  • Komplett med frysplugg
  • Angelkrok
  • Vindfälledödarn

Mer information

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM mekanismen, frysplugg, blyvikt, vippa och angelkrok. 100 % svensktillverkad av Mieko Fishing.

Vindfälledödaren är som namnet säger ett effektivt sätt att kunna bedriva angelfiske även i hårt väder, utan att riskera blåsnapp/vindfälle. Det här donet håller vad det lovar i alla väderVindfälledödaren innebär att vi monterar ett beteslås på pinnen. Från denna monteras vid hårt väder en tafs som kopplas på sprötet längs ut efter man hängt upp angellinan på sprötet. När vindfälle eliminering är apterad kan endast sprötet lösas ut om angellinan dras rakt nedåt (ej från sidan där vinden kommer ifrån). Tafs för vindfälle eliminering medföljer till donet. Angeldonet vindfälledödaren har även extra lång pinne.

Våra angeldon är tillverkade av nästintill kvistren fura, med rundade kanter, och färgade med äkta lackbets. På den nya bredare rullen ligger ca 30 meter av våran bästa lina som är vaxad för minimal vattenupptagning. Brottstyrkan är hela 47 kg. Den nya rullen är även försedd med vev för lättare linupptagning utan att behöva ta av sig handskarna. Vill man inte ha veven kan man enkelt ta bort den med en avbitare.

Den omtalade och hyllade WM mekanismen sitter originalmonterad vilket garanterar riktig knall varje gång det blir fäll. WM-mekanismen fungerar bäst med skott från Sellier & Bellot (6 mm) vilket också ger en låg knallkostnad.

Detta angeldon levereras med angelkrok, blyvikt och frysplugg. Vi sätter på lämpligt bly så vippan får en fin böj. Vippa/nappindikator i rostfritt fjäderstål ingår alltid i priset. Våra egentillverkade angeldon står i en klass för sig och kan aldrig jämföras med andra don. Vi har patentet på WM-mekanismen.

Att vi alltid monterar frysplugg på våra angeldon är helt enkelt för att den är så överlägset bra att ingen skulle vinterfiska utan denna produkt om de visste hur bra den är.

AngeldonWBY Angeldon

 Inga recensioner än
Skriv en recension!

Skriv din recension

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM-mekanismen, angelkrok

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM-mekanismen, angelkrok

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM mekanismen, frysplugg, blyvikt, vippa och angelkrok. 100 % svensktillverkad av Mieko Fishing.

1618 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Ronnie 2019/11/13
Snabbhet och tydlighet
Rekommenderar varmt Miekofishing då man dels får proffsig support via telefonen och snabba...
Benny 2019/11/12
Mycket bra sevice
Fick mycket god och snabb hjälp med mina frågor. Leveransen på varorna var blixtsnabb
Michael Lindermyr 2019/11/12
Grym
Ni är helt grym med snabb leverans och har stort utbud på era grejer , nu fattas bara fisken :)
Christian... 2019/11/12
Beställning av beten
Snabb 2 dagars leverans via posten direkt i postlådan
Jeff Hällegard 2019/11/12
Spöhållare till bil
Snabb och bra leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50