Köp Darts DROPSHOT rig-kit , online på Miekofishing.se!
Darts Reference K99-001

Darts DROPSHOT rig-kit

199,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

Sista produkten i lager

Darts DROPSHOT rig-kit är ett starter kit för dig som vill testa på finessemetoden "Dropshot" som framförallt oftast används riktat mot abborre men funkar även på och andra predatorer som gös och gädda.

Darts DROPSHOT rig-kit är ett starter kit för dig som vill testa på finessemetoden "Dropshot" som framförallt oftast används riktat mot abborre men funkar även på och andra predatorer som gös och gädda.

Lämplig utrustning så att du får ut optimal fiskeglädje är ett dropshot- eller andra finesse spö (gärna med kastvikt under 20gr)  så att du har lätt att känna när fisken suger in betet i munnen och du kan sätta ditt mothugg. 

  • DropShot Rig x2 (Färdigtacklad krok på fluorocarbon tafs, 1st med krok #1 och 1st med krok #4) 

  • DropShot Hook #2

  • Fluorocarbon 0,29mm (20m)

  • Dropshot sänken 15gr (2-pack blyfria)

Så fiskar du Dropshot:

Kasta ut tacklet och låt det sjunka till botten. Spänn upp linan och gör små lockryck (försök att inte flytta sänket med lockrycken). Händer inget, dra in tacklet en bit och gör nya lockryck). Det är viktigt att sänket ligger kvar på samma ställe, så var noga med att lockrycken inte blir allt för kraftiga, jiggen skall bara hänga och darra. Hugget kommer oftast när man gör en liten paus och håller betet stilla. Eftersom jiggen är monterad som en upphängare får man sällan skräp på kroken och man kan fiska långsamt utan att fastna med jiggen i botten. Metoden är även extra framgångsrik när det  är lite kallare i vattnet som tidiga vårar och sena höstar, när borrarna kan vara riktigt griniga att lura till hugg.

Du kan använda de flesta typer av jiggar, men det är fördelaktigt att använda sig av jigg med smal profil så att jiggen segla fint på kroken. 

Några av våra favoritmodeller på jiggar till Dropshot-fisket är:

Gunslinger DS 10cm (Strike Pro)

Bloodteez 7,5cm / 5,5cm (Westin)

Megateez 5cm (Westin)

Pimpeljigg 6,5cm (Jaxon)

Referens K99-001
Varumärke Darts
ean13 7330908839222

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites