Köp Mieko Predator Spinner Tail - IS, online på Miekofishing.se!
Mieko Predator Reference Mieko-Predator-Spinner-Tail-Bla

Mieko Predator Spinner Tail - IS

79,00 kr
Inkl. moms

Jiggen kan fiskas långsamt snabbt, spinn, vertikalt med olika jiggskallar. Spinnarskeden ger ljud och reflexer som ofta utlöser hugg även från de riktigt tröga fiskarna.

Mieko Predator Spinner Tail - IS är en jigg med spinnarsked som stjärt. Den är framtagen för svenskt gäddfiske och norskt havsfiske efter hälleflundra, torsk mfl.

Mieko Predator Spinner Tail är 26 cm lång med spinnarskeden. Själva jiggkroppen är endast 19 cm lång. Betet väger 100 gr och har utvecklats för det riktade fisket efter stora rovfiskar. Jiggen har en hög rygg för att ge siluetten av en betesfisk. Den kan fiskas långsamt, snabbt, spinn, vertikalt med olika jiggskallar. Jiggen har ingen speciell gång i vattnet som vanliga shadjiggar har. Utan det är spinnarskeden som verkligen lockar fisken. Spinnarskeden ger ljud och reflexer som ofta utlöser hugg även från de riktigt tröga fiskarna.

Vid havsfiske tacklar du jiggen bäst med en 300 gram Mieko Predator Jighead. Klipp bort en bit av jiggens huvud och ersätt med jiggskallen. Fördelen med Mieko Predator Jighead tillsammans med Spinnertail är att du kan tackla jiggen på sidan och få ännu större siluett, vilket brukar vara otroligt effektivt. Som stingerkrok rekommenderar starkt Mieko Stinger Havsfiske 15 cm med spikes som är speciellt anpassad för just våra spinner tail. Stark och sylvass krok med 2 mm flätad lina samt spikes som gör att kroken sitter perfekt i betet.

Vid gäddfiske tacklar du Mieko Predator Spinner Tail med Mieko Predator Skallen, eller en vanlig jiggskalle/skruvskalle om du ska spinnfiska betet. Är det vertikalt gäddfiske tacklar du med Mieko Predator Jighead 100 eller 175 gr.

Mieko Predator Spinner tail är ett unikt gummibete som har visat sig vara otroligt effektivt på framförallt hälleflundra och gädda. Det är perfekt de dagar då inget annat fungerar och fisken är trög. Många av våra havsfiskekunder skulle aldrig åka till Norge utan en Spinnertail.

  • Mieko Predator Spinner tail
  • Längd: 26 cm (jiggkropp 19 cm)
  • Vikt: 100 gr
  • Spinnersked som stjärt
  • Bra för hälleflundra och gädda
  • Triggar alltid fisk
  • Bra vid segt fiske!
Referens Mieko-Predator-Spinner-Tail-Bla
Varumärke Mieko Predator
ean13 7393712000509

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites