Köp Scotty Mini Power Grip Plus på Miekofishing.se!
Scotty Reference 10411319

Scotty Mini Power Grip Plus

69,00 kr
Inkl. moms
I Lager

Scotty 1182 Mini Power Grip Plus är en linutlösare till trollingfiske. Utlösare i kompakt utförande för fiske med sidoparavan eller planerboard. 1182 Mini Power Grip har en ring som fäst över linan till sidoparavan eller planerboard.

Scotty 1182 Mini Power Grip Plus är en linutlösare till trollingfiske. Utlösare i kompakt utförande för fiske med sidoparavan eller planerboard. 1182 Mini Power Grip har en ring som fäst över linan till sidoparavan eller planerboard. Linutlösaren är den kritiska länken mellan djupriggen och spöet och om den inte fungerar som den ska så riskerar man att tappa både tid och fisk. Linan greppas mellan de mjuka kuddarna och inställningen görs genom att linan flyttas in eller ut mellan käftarna. Scotty’s patenterade justering gör att motståndet kan justeras till det dubbla om så är nödvändigt.

Scotty Mini Power Grip Plus är gul (chartreuse) i färgen för att den ska synas väl. Scotty's linutlösare är av högsta kvalité och håller om linan bra. Fungerar både till flätad- och nylonlina. Själva linutlösaren är 57 mm lång Metallhaken (70 mm lång) medföljer.

Kan också användas till angling och ismete på vintern. Om man fiskar med stor mört eller brax fäster man Scotty Mini Power Grip Plus i isen med t ex en spik. Linan från betet fästs i linutlösaren så att gäddan måste rycka loss den från linutlösaren innan det kan bli flagg. Om inte linutlösare används kan betesfisken lätt dra av linan så att det blir flagg fast man inte har något hugg.  

  • Scotty Mini Power Grip Plus
  • Planer board snap
  • Linutlösare till trolling
  • Högsta kvalité
  • Metallhake medföljer
  • Kan också användas till angling/ismete
Referens 10411319
Varumärke Scotty
ean13 062017211824

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites