Köp Sölvkroken Långedrag - Nesjödraget på Miekofishing.se!
Sølvkroken Reference Sölvkroken-395

Sölvkroken Långedrag - Nesjödraget

199,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

I Lager

Detta långedrag är utvecklat av Sölvkroken och har fem skedar i olika former och i olika färger (två guld, två silver och en koppar). Det unika med detta Långedrag är att skedarna roterar åt olika håll, varannan höger och varannan vänster.

Nesjödraget är ett långedrag som är utvecklat av Sølvkroken. Långedraget har fem skedar i olika former och i olika färger (två guld, två silver och en koppar). Det unika med detta Långedrag är att skedarna roterar åt olika håll, varannan höger och varannan vänster.

Skedarna roterar även vid mycket låga hastigheter och skapar mycket vibrationer som lockar till sig fisken. Detta långedrag är mycket effektivt för öring och röding men fungerar också för andra arter. Först kommer en styrsked som förhindrar att linan tvinnar sig. På styrskeden finns även ett fäste för extra vikt i det fall man vill fiska djupt. Annars styrs fiskedjupet av farten. Vid låg fart fungerar långedraget som bäst. Draget går då på ca 1,5-2 meters djup. Mellan styrsked och skedarna består linan av tunn stålvajer.

Bakom sista skeden fäster du nylonlina eller en fluorocarbonlina (20-50 cm lång) i tillräckligt grov storlek för den fisk du försöker fånga. Längst ut på linan fäster du en enkelkrok som oftast angnas med mask eller maggots. Ett bra alternativ till enkelkroken är en Spin-N-Glo som även den kan agnas med mask eller maggots. Dödligt effektivt!

Långedrag fiskas ofta efter båt i jämn relativt låg fart men kan också med fördel fiskas ryckvis! Ofta kommer huggen när båten svänger och själva långedraget ändrar fart. Långedragen från Sølvkroken är väl utprovade med dokumenterade goda fångster på både öring och röding!

Observera att tafslina samt krok alternativt Spin-N-Glow inte ingår till detta Långedrag.

Referens Sölvkroken-395
Varumärke Sølvkroken
ean13 7056960003950

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites